Om Os

DEN LOKALE BILPLEJE

OM OS

DEN LOKALE BILPLEJE er en virksomhed der servicerer både private og autoforhandlere med unik kvalitetsbilpleje og kosmetiske reparationer i Hillerød, Roskilde, København og resten af Sjælland.


Hos DEN LOKALE BILPLEJE har vi siden 2006 oparbejdet et solidt knowhow indenfor bilpleje. Virksomheden blev grundlagt i 2012 af Per Winther, efter seks års succes som stifter og medejer af Mariagerfjord Bilpleje I/S.


Hos DEN LOKALE BILPLEJE beskæftiger vi os ikke udelukkende med den kosmetiske klargøring af køretøjet, men udfører endvidere kosmetiske reparationer. Vi differentierer os mærkbart i forhold til konkurrenterne med vores unikke kvalitet. Vi lever af god omtale – og netop derfor er kvaliteten altafgørende.


DEN LOKALE BILPLEJE samarbejder med en række faste autoforhandlere. Nogle forhandlere servicerer vi med alle deres klargøringsopgaver, mens vi hos andre forhandlere, med egen klargøringsafdeling, hjælper dem igennem spidsbelastningsperioder og sygdom. DEN LOKALE BILPLEJE har værksted i Hillerød. Se vores adresse og kontaktoplysinger her.
Copyright  © All Rights Reserved